Προφίλ

Το 2006, οι άνθρωποι που δημιούργησαν γνωστή αλυσίδα ψητοπωλείων, έχοντας σημαντική εμπειρία στο χώρο της μαζικής εστίασης, αλλά και στους τρόπους παραγωγής, βασιζόμενοι κυρίως στις παραδοσιακές συνταγές επένδυσαν και προχώρησαν στην κατασκευή μιας νέας, σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας κρέατος την TWM - Γευστικός Κόσμος του Κρέατος ΑΕΒΕ.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας καθώς και η παραγωγική διαδικασία επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος βρίσκονται στην Αττική, Φρίξου 13, Αχαρναί. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα των ανθρώπων της TWM - Γευστικός Κόσμος του Κρέατος ΑΕΒΕ, εγγυούνται την ποιότητα των προϊόντων. Το δίκτυο πώλησης που έχει δημιουργηθεί καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και διανέμει τα προϊόντα  σε όλους τους  επαγγελματίες του χώρου  γενικότερα.

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας  είναι η επιτυχής  ανταπόκριση στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία - επιχειρηματία, με βασικό  σκοπό την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

Αναζητώντας συνεχώς την  βελτίωση των προϊόντων μας , στοχεύοντας  στην καλύτερη ποιότητα, σχεδιάζουμε, παράγουμε και καθιερώνουμε μοναδικά προϊόντα και νέα πρότυπα στον κλάδο του γρήγορου φαγητού.

  • slider_01
  • slider_02
  • slider_04

  • slider_03
bottom